Bilete de avion Turcia

istanbul.jpgIstanbul - de la 143 euro
Pe timpul antichităţii greceşti şi romane s-a numit Byzantion, iar după 11 mai 330 I Hr, s-a numit un timp Noua Romă, dar imediat a preluat numele întemeietorului său, împăratul roman Constantin I cel Mare, numindu-se Constantinopolis sau Constantinopol (oraşul lui Constantin). Cele mai imporatnte atractii turistice sunt: Hagia Sophia, Hipodrom- Coloana zidita, Moschee, Cornul de Aur, Coloana Arsa sau Coloana lui Constantin.


antalya.jpgAntalya - de la 293 euro
Antalya este un oraş în sudul Turciei, situat la poalele munţilor Taurus, pe litoralul Mării Mediterane.
Printe cele mai importante locuri de interes turistic din oras: Kaleici, centrul istoric al orasului care poarta amprenta multor civilizatii; Muzeul Antalya, unul dintre cele mai reprezentative muzee arheologice din lume; Poarta Imparatului Hadrian, arcul ornamental din piatra construit in secolul II I Hr in onoarea Imparatului Hadrian; numeroase moschei. Orasul Antalya are alaturi plajele Konyaalti si Lara care sunt cunoscute pentru frumusetea lor si pentru apa foarte limpede.


ankara.jpgAnkara - de la 293 euro
Ankara (cunoscută sub numele de Angora până în 1930, şi în perioada clasică Ancyra), este capitala Turciei şi al doilea cea mai interesanta parte din Ankara ramane Ulus, partea veche a orasului, aici gasindu-se si Fortareata Kale, care proteja in trecut asezarea. In afara ruinelor romane din imprejurimi, intre care si "Monumentum Ancyranum", din vremea imparatului Augustus, puteti vizita si mormantul lui Haci Bayram. Un alt muzeu interesant este Cengelhan Rahmi M. Koc, muzeu al industriilor, aflat la mica distanta de fortareata. Tot aici veti gasi si "Cikrikcilar Yokusu", locul perfect pentru shopping.
 


Program de lucru
rezervari bilete de avion:
Luni-Vineri 9:30-18:00


Copyright © Bilete de avion AirTickets.ro - 2011 ROL Online Network S.A. - Termeni si conditii de utilizare - ANPC